Danske Bank ansætter ny direktør til forebyggelse af økonomisk kriminalitet

Compliancedirektør Philippe Vollot er blevet forfremmet til administrationsdirektør i Danske Bank.

Danske Bank har ansat den erfarne compliancedirektør Philippe Vollot i den nyoprettede stilling som administrationsdirektør.

Det skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

Danske Bank har valgt at oprette den nye stilling som administrationsdirektør for at samle bankens complianceområder og bekæmpelse af økonomisk kriminalitet hos ét medlem af direktionen.

Philippe Vollot kan derfor se frem til at få det overordnede ansvar for håndtering af risici og forebyggelse af økonomisk kriminalitet, som i højere grad skal fokusere på automatisering, digitalisering og eleminering af overlap i fremtiden.

"Mit fokus vil være på at sikre mere effektive processer, der både styrker vores bekæmpelse af økonomisk kriminalitet og understøtter en endnu bedre kundeoplevelse," udtaler administrationsdirektøren i pressemeddelelsen.

Danske Banks administrerende direktør Carsten Egeriis ser også frem til det nye samarbejde og udtaler i pressemeddelelsen:

"Vi vil nu yderligere øge kvaliteten og hastigheden af den måde, som vi bekæmper økonomisk kriminalitet på, og på baggrund af Philippes betydelige internationale erfaring er han yderst kvalificeret til at sikre, at vi på tværs af banken fortsat gør disse fremskridt, og samtidig sikrer en bedre og nemmere kunderejse i forbindelse med vores indsats med at forebygge økonomisk kriminalitet."

Philippe Vollot kom til Danske Bank i 2018 og har forinden arbejdet 15 år i Deutsche Bank indenfor forebyggelse af økonomisk kriminalitet. Han tiltræder stilingen som administrationsdirektør onsdag 25. november.

Danske Banks vicedirektør Satnam Lehal er blevet valgt til at overtage rollen som compliancedirektør. 

Omtalte personer

Philippe Vollot

Administrationsdirektør, Danske Bank
cand.jur. i Private Law (Université Paris Descartes 1990)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser