Det Obelske Familiefond får ny direktør

Bestyrelsen for Det Obelske Familiefond har ansat John Amund Tønnes som ny direktør. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Lagkagehuset.

John Amund Tønnes
John Amund Tønnes (59) Direktør, Det Obelske Familiefond
Michael Bjørn Nellemann
Michael Bjørn Nellemann (51) Boghandler, fhv. direktør, Det Obelske Familiefond, fhv. museumsdirektør, fhv. hofchef, Prins Henrik

Det Obelske Familiefond har ansat ny direktør som afløser for Michael Bjørn Nellemann.

Bestyrelsen for den erhvervsdrivende familiefond har valgt John Amund Tønnes som kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Lagkagehuset A/S. Han er uddannet reserveofficer i hæren samt advokatuddannet.

Det oplyser Det Obelske Familiefond i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Christian Obel fremhæver valget med, at John Amund Tønnes igennem hele sin erhvervskarriere har haft fokus på kunderne. En erfaring som ifølge Christian Obel i den grad gavner familiefonden:

”Jo bedre, vi evner at lytte til og forstå ansøgerne og det, de gerne vil, jo bedre bliver de projekter, vi støtter. Vi forventer, at den store erfaring, som John kommer med, vil styrke den udvikling og professionalisering, som vi hele tiden stræber efter, samt indsatsen for at gøre fremtiden en lille smule bedre for os alle,” uddyber bestyrelsesformanden.

John Amund Tønnes var forinden direktørstillingen hos Lagkagehuset A/S ansat i Egmont-koncernen, hvor han blandt andet har været direktør for Nordisk Film Biografer A/S.

Det Obelske Familiefond er en erhvervsdrivende fond, hvis fokus ligger på tre hovedpunkter: Nordjylland, mental sundhed og kunst. 

John Amund Tønnes' tiltrædelse sker 1. juni, som ifølge fonden vil blive markeret, når det igen bliver muligt.

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal