DF genopstiller ikke viceborgmester i Frederikssund

Selvom viceborgmester Lars Thelander Bostrøm (DF) gerne ville genopstille, er han ikke at finde på Dansk Folkepartis kandidatliste til det kommende kommunalvalg.

Lars Thelander Bostrøm
Lars Thelander Bostrøm Viceborgmester, Dansk Folkeparti, Frederikssund Kommune

Dansk Folkeparti har afholdt opstillingsmøde, hvor partiets kandidater til kommunalvalget i 2021 blev udpeget, og viceborgmester Frederikssund Kommune Lars Thelander Bostrøm (DF) genopstilles ikke.

Det skriver sn.dk.

"Det er ikke mit eget valg. Jeg ville meget gerne have stillet op igen, men jeg blev i går forud for mødet bedt om ikke at genopstille," siger han ifølge sn.dk. 

Han fortæller, at det ikke er personlige men politiske uoverensstemmelser, der ligger bag beslutningen, der kan forstås som en fyrring.

Lars Thelander Bostrøm har flere gange i denne byrådsperiode været sygemeldt fra byrådsarbejdet. Hans poster er i forbindelse hermed blevet bestridt af henholdsvis Gert Løfgren og Tobias Weische, der begge er at finde på kandidatlisten.

På listen er også partiets lokale formand Inge Messerschmidt, der ikke ønsker at uddybe årsagerne til fravalget af Lars Thelander Bostrøm. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal