DI-direktør fratræder med øjeblikkelig virkning

Den nye administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, har valgt at sige farvel til direktør Tine Roed, som fratræder efter mere end 17 års arbejde i organisationen. 

Tine Roed
Tine Roed (55) Direktør, DI
Lars Sandahl Sørensen
Lars Sandahl Sørensen (56) Adm. direktør, Dansk Industri

Fra dags dato kan Tine Roed ikke længere kalde sig direktør i Dansk Industri. 

Hun er nemlig blevet afskediget fra sin stilling efter mere end 17 år i organisationen. 

Det skriver Dansk Industri i en pressemeddelelse

Afskedigelsen sker, da administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, ønsker at "nytænke" organisationens direktion.

"Som ny administrerende direktør i DI har jeg ønsket at justere og nytænke DI's direktion. Derfor er det aftalt, at Tine Roed fratræder. Det sker med en stor anerkendelse og taknemmelighed for Tines professionelle engagement og dedikerede indsats i Dansk Industri igennem 17 år," siger Lars Sandahl Sørensen. 

Tine Roed har været en del af Dansk Industris direktion siden 2002. Her har hun blandt andet stået i spidsen for en række af organisationens erhvervspolitiske enheder og branchefællesskaber. 

Tine Roed er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Inden sin tid i DI har hun blandt andet været ansat som kontorchef i Finansrådet.

Dansk Industri oplyser, at direktør Kent Damsgaard midlertidigt overtager direktøransvaret for Tine Roeds områder i organisationen, blandt andet energi- og miljøpolitik samt jura.

Tilbage til navnenyt »

Prøv embedsværk gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement