Direktør for Tænketanken Europa stopper

Direktør i Tænketanken Europa Bjarke Møller stopper efter gensidig aftale per dags dato. Han har været direktør i tænketanken, siden den blev oprettet i 2014. 

Bjarke Møller
Bjarke Møller (53) Direktør, Tænketanken Europa, fhv. chefredaktør, Mandag Morgen
Thomas Bustrup
Thomas Bustrup (48) COO & Direktør, DI

Bjarke Møller stopper som direktør i Tænketanken Europa per dags dato.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Danmark og Europa står nu efter valget med et helt nyt Europa-Parlament og snart også en ny EU-Kommission. Derfor er vi enige om, at tidspunktet er rigtigt til, at Bjarke Møller stopper som direktør og lader nye kræfter fortsætte arbejdet i tænketanken. Der er grund til at sige ham stor tak for hans indsats," siger Thomas Bustrup, direktør og COO i Dansk Industri.

Bjarke Møller har været direktør i tænketanken, siden den blev etableret af CO-industri og Dansk Industri i 2014. 

"Tænketanken blev etableret for at bidrage til at kvalificere og nuancere den europapolitiske debat i Danmark og komme med konstruktive bud på Danmarks rolle i det europæiske samarbejde. Bjarke Møller har som direktør ledet dette arbejde og løftet opgaven med stor kompetence og stort engagement," lyder det fra Thomas Bustrup.

Indtil der bliver fundet en ny direktør, overtager forskningschef Catharina Sørensen per dags dato rollen som fungerende direktør.

Tænketanken Europa er en uafhængig tænketank, der har til formål at styrke den europapolitiske debat og politikudvikling i Danmark.

rind@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement