DR-redaktør bliver ny direktør for Folkemødet

Foreningen Folkemødet har ansat Camilla Laudrup som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder og redaktør i DR.

Camilla Laudrup
Camilla Laudrup (45) Direktør, Foreningen Folkemødet, fhv. sekretariatsleder, ultra:bit, redaktør, DR, fhv. centerchef, Mellemfolkeligt Samvirke

En enig bestyrelse har ansat Camilla Laudrup som ny direktør for Foreningen Folkemødet.

Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder i DR.

Det oplyser Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse.

Det politiske arrangement Folkemødet, der siden 2011 har fundet sted i Allinge på Bornholm, skal nu ledes af Camilla Laudrup. Hun overtager stillingen fra Mads Akselbo Holm, der var direktør fra 2017 til 2020.

Den nye direktør skal stå i spidsen for såvel arrangementets afholdelse og udvikling som ledelsen af sekretariatet i Allinge. En ny udfordring, der glæder Camilla Laudrup:

”Folkemødet er for mig en af de vigtigste begivenheder for vores demokratiske debat i Danmark. Det er måske vigtigere end nogensinde, at vi har tillidsfulde møder mellem mennesker med vidt forskelligt syn på samfundets udfordringer og bud på løsninger,” fortæller hun i meddelelsen og fortsætter:

”Jeg ser frem til – sammen med Folkemødets bestyrelse, sekretariatet i Allinge og Folkemødets mange samarbejdspartnere – at fortsætte med at udvikle de bedste rammer for den demokratiske samtale.”

Camilla Laudrup har et vidt bekendtskab til Folkemødet, da hun i en årrække har været projektleder for DR’s deltagelse ved mødet.

Camilla Laudrup har tidligere været centerchef for kampagner og kommunikation i Mellemfolkeligt Samvirke. I sin seneste stilling var hun sekretariatsleder for ultra:bit og redaktør i DR.

Hun er uddannet cand.scient.pol. ved Københavns Universitet.

Tiltrædelsen finder sted 15. august. Det første møde, den nye direktør skal stå i spidsen for, finder sted 17. til 20. juni 2021.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal