Dragør henter ny kommunaldirektør fra Greve

Direktør for velfærdsområderne i Greve Kommune Henrik Harder er ny kommunaldirektør i Dragør Kommune fra 1. januar.

Henrik Harder
Henrik Harder Kommende kommunaldirektør, Dragør Kommune, direktør, Greve Kommune
Eik Dahl Bidstrup
Eik Dahl Bidstrup (45) Borgmester (V), Dragør Kommune

49-årige Henrik Harder er blevet valgt som ny kommunaldirektør i Dragør Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Henrik Harder kommer fra en stilling som direktør for velfærdsområderne i Greve Kommune. Tidligere har han været områdedirektør for blandt andet børne- og ungeområdet i Ringsted Kommune. Derudover har han været skoleleder i Gribskov Kommune i over fem år. I alt har Henrik Harder 15 års ledelseserfaring fra institutions- og forvaltningsniveau.

"Henrik har en lang og usædvanligt bred ledelseserfaring. Jeg er sikker på, at han vil kunne skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelsen," udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) i pressemeddelelsen.

"Jeg glæder mig til samarbejdet med kommunalbestyrelsen og til – sammen med de dygtige og kompetente medarbejdere og ledere – at sikre effektivitet og høj kvalitet i ydelserne - og skabe rammer, hvor både konkrete fagligheder og tværfagligt arbejde kan udvikles," udtaler den kommende kommunaldirektør og fortsætter:

"Ud fra solid økonomistyring og med politiske visioner og mål som kompas skal vi udvikle vores ydelser sammen med kommunens engagerede borgere – i bedste Dragørstil."

Den nye kommunaldirektør er oprindeligt uddannet lærer. Derudover har han en diplomuddannelse i ledelse samt en master i offentlig ledelse.

Tilbage til navnenyt »

Prøv eu gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement