Nationalbankens kommunikationschef flytter til Vækstfonden

Julie Holm Simonsen er fra første oktober ny sekretariatschef i Vækstfonden. Hun har aldrig bestredet en stilling uden for Nationalbanken.

Julie Holm Simonsen
Julie Holm Simonsen Kommende sekretariatschef, Vækstfonden, afgående sekretariats- og kommunikationschef, Nationalbanken

Julie Holm Simon startede sin karriere i Nationalbanken tilbage i 2001 som Portfolio Manager. Siden har hun bestredet en lang række stillinger i banken, senest som sekretariats- og kommunikationschef. Efter 18 år i banken skifter hun dog job. Det skriver FinansWatch.

Den afgående kommunikationschef har fået arbejde som sekretariatschef i Vækstfonden, der er en statslig investeringsfond, som arbejder for at styrke danske virksomheders adgang til risikovillig kapital. Formålet med fonden er at skabe ny innovation, vækst og arbejdspladser.

"Jeg skal blandet andet bistå Vækstfondens nyudnævnte direktør med at udvikle strategi og bygge strategiske partnerskaber med Vækstfondens interessenter," fortæller Julie Holm Simonsen i en mail til FinansWatch.

Julie Holm Simonsen tiltræder stillingen, netop som Vækstfonden har fået ny ledelse. Rolf Kjærgaard tiltrådte nemlig stillingen som direktør for Vækstfonden i starten af juli måned, hvor han afløste Christian Motzfeldt, der havde bestredet stillingen i næsten 18 år.

Vækstfondens nye sekretariatschef er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement