Egmonts vicedirektør stopper efter otte år

Inden 1. marts 2022 skal Egmont have fundet en ny vicedirektør, da Line Aarsland har valgt at fratræde sin stilling efter otte år.

Efter snart otte år i stillingen som vicedirektør, har Line Aarsland valgt at fratræde sin stilling hos Egmont fra 1. marts 2022 for at leve et mere frit liv.

Det skriver hun selv på sin LinkedIn.

I sine otte år hos Egmont har Line Aarsland haft ansvaret for Egmonts public affairs samt al ekstern og intern kommunikation. Om fratrædelsen skriver hun i sit LinkedIn-opslag:

"Det har ikke været nogen nem beslutning. I Egmont har jeg arbejdet med de mest inspirerende mennesker i Nordisk Film, Story House Egmont, norske TV 2 og Lindhardt og Ringhof. Vi har været igennem en kæmpe transformation blandt andet med 138 opkøb – nogle i milliardklassen."

Line Aarsland har gennem sin karriere opbygget mange års erfaring inden for kommunikationsbranchen. Hun kom til Egmont i 2014 fra en stilling som kommunikationschef hos KL og har forinden også været særlig rådgiver for Bertel Haarder (V) i perioden 2006-2011. Derudover har hun tilsammen knap otte års erfaring som journalist på Politiken, Information og Københavns Universitet.

Hvad fremtiden bringer er endnu ikke fastlagt, men i sit LinkedIn-opslag nævner hun blandt andet muligheden for at gå vejen som rådgiver eller flytte til Paris for at forbedre sine franske sprogkundskaber, hvis det passer ind i de kommende projekter.

Line Aarsland er uddannet i journalistik ved Roskilde Universitet og har en bachelor i engelsk og tyrkisk fra Københavns Universitet.

Omtalte personer

Line Aarsland

BA i engelsk og tyrkisk (Københavns Uni.), journalist (RUC 2001)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser