Landechef i Danmark stopper: Nu skal Facebook finde en ny

Daniel Käfer har opsagt sin stilling som Facebooks danske landechef. 

Daniel Käfer
Daniel Käfer Tidligere landechef, Facebook

Facebook skal på udkig efter en ny landechef i Danmark, eftersom Daniel Käfer har valgt at stoppe. 

Det skriver han i et opslag på LinkedIn

Daniel Käfer har bestredet stillingen siden 2014, og i den periode er Facebooks danske afdeling vokset betydeligt, fortæller han i opslaget.

"Det har været en utrolig rejse, og jeg er meget stolt af at have været med til at udvikle den danske virksomhed fra et topersoners foretagende til et stærkt team, der håndterer adskillige globale klienter, herunder Pandora, Carlsberg, Lego, Arla og Velux," skriver Daniel Käfer, som er uddannet cand.merc. i International Business fra CBS.

Han forlader sin stilling hos Facebook for at trække lidt luft efter 25 års arbejdsliv, skriver han.

Og det er ikke hvem som helst, der kan efterfølge Daniel Käfer på posten. Facebook har allerede slået stillingen op, og af jobopslaget fremgår det, at Facebook leder efter en leder af "højeste kaliber". 

Tech-giganten lister 12 minimumskrav til kandidaterne. For eksempel skal den nye landechef have mere end 15 års relevant erfaring i et miljø med høj vækst, og vedkommende skal have ry for at være en såkaldt "thought leader" - altså en autoritet inden for sit felt - og have høj anseelse som leder af en kompleks forretning. 

Se alle kravene fra Facebook her.

mariesj@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv forskning gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement