Finansministeriet finder ny pressechef

Søren Langelund er ny presse- og kommunikationschef i Finansministeriet. Han overtager posten fra Sigga Nolsøe, der sagde op med ordene "det er en svær stilling at have, hvis man ikke er professionel socialdemokrat."

Søren Langelund
Søren Langelund (35) Kommende presse- og kommunikationschef, Finansministeriet, seniorrådgiver, Ulveman & Børsting, fhv. nyhedschef, Ekstra Bladet TV

1. maj tiltræder Søren Langelund stillingen som presse- og kommunikationschef i Finansministeriet. Det fremgår af hans Twitter- og LinkedIn-profiler.

Søren Langelund har haft en lang karriere i mediebranchen, hvor han blandt andet har bestredet ledende funktioner hos Ekstra Bladet, DR og TV 2 News. Senest kommer han fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

"I en tid, hvor der sjældent har været mere på spil for dansk økonomi, glæder jeg mig til at kæmpe for et endnu stærkere Danmark med nogle af de fremmeste folk i hjertet af centraladministrationen," skriver Søren Langelund på LinkedIn.

Efter to år valgte tidligere pressechef i Finansministeriet Sigga Nolsøe at fratræde sin stilling. I den forbindelse skrev hun til Ritzau: "Jeg kan bare sige, at det er en svær stilling at have, hvis man ikke er professionel socialdemokrat."

Finansministeriets departementschef Peter Stensgaard Mørch kommenterede efterfølgende, at ministeriet ikke deler hendes vurdering, og at partipolitiske tilhørsforhold er uden betydning for ansættelsen som pressechef i ministeriet.

Søren Langelund er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. Hans tweet kan læses her:

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal