Finansministeriets pressechef skifter til Dansk Industri efter otte måneder

Søren Langelund forlader Finansministeriet efter otte måneder. Han skal i stedet være ny pressechef i Dansk Industri. 

Søren Langelund
Søren Langelund (36) Pressechef, Dansk Industri
Morten Høyer
Morten Høyer (46) Direktør, public-affairs og kommunikation, Dansk Industri, fhv. direktør, DVCA, fhv. direktør, Politik og kommunikation, Landbrug & Fødevarer

Efter bare otte måneder som presse- og kommunikationschef i Finansministeriet står Søren Langelund nu klar til at forlade ministeriet. Han skal fra 4. januar været pressechef i Dansk Industri.

Det skriver Dansk Industri i en pressemeddelelse.

Søren Langelund blev ansat som ny presse- og kommunikationschef i Finansministeriet i maj 2020. Det skete efter at tidligere pressechef Sigga Nolsøe fratrådte sin stilling og smækkede med døren, da hun mente, at det var svært at være i stillingen, hvis ikke man var professionel socialdemokrat. 

Nu forlader Søren Langelund altså også stillingen efter bare otte måneder. Nu skal han i stedet være med til at sætte dagsordenen for Dansk Industri.

"Som landets største og vigtigste erhvervsorganisation spiller DI en afgørende rolle for Danmark. Jeg er stolt over at skulle arbejde for en endnu stærkere stemme til det erhvervsliv, som skaber fremtidens arbejdspladser og støber fundamentet under vores fælles velfærdssamfund," siger Søren Langelund i pressemeddelelsen.

Søren Langelund har tidligere arbejdet for blandt andre DR, TV2 og kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting. Den erfaring tror Morten Højer, direktør for public affairs og kommunikation i Dansk Industri, kommer organisationen til gode.

"Søren har bred erfaring og alle de rigtige kompetencer til at lykkes i jobbet. Med Søren står Dansk Industri godt rustet til at positionere sig endnu stærkere i samfundsdebatten og øge integrationen af sociale og digitale medieplatforme," siger Morten Høyer i pressemeddelelsen.

Søren Langelund overtager posten fra Per Geckler Møller, der i stedet fortsætter i Dansk Industri som direktør for Public Affairs og Kommunikation i Forsikring & Pension.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal