Forsvarsministeriet henter ny pressechef i DR

Jesper Larsen tiltræder ny stilling som presse- og kommunikationschef i Forsvarsministeriet 1. oktober. Han forlader sin post som chef for DR's Aktualitet og Debat.

Jesper Larsen
Jesper Larsen (51) Pressechef, Forsvarsministeriet, fhv. chef For Aktuelt & Debat, DR

Forsvarsministeriet opruster i afdelingen for presse og kommunikation.

Det sker med ansættelsen af den nye presse- og kommunikationschef Jesper Larsen, som har en lang fortid i mediebranchen hos blandt andet DR og Berlingske.

Nu skifter den tidligere redaktør imidlertid hverdagen i medielejren ud med pressechefkontoret i Forsvarsministeriet. Den 49-årige uddannede journalist tiltræder stillingen 1. oktober.

Jesper Larsen har tidligere været udlandsredaktør på Berlingske, hvorefter han i 2014 drog tilbage til DR for at blive chef for DR's Aktualitet og Debat. Tidligere har journalisten ageret vært på DR2-programmerne Debatten fra 2007 til 2010 og Deadline fra 2010 til 2013. 

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1995. Umiddelbart efter sin uddannelse fik Jesper Larsen job på Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion.

Fra 1998 til 2007 var han ansat på Berlingske, hvor han har været journalist på samfundsredaktionen og korrespondent i Stockholm samt Bruxelles.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal