Frank Jensens afløser i Borgerrepræsentationen er fundet

Socialdemokratiets 1. suppleant Rune Dybvad overtager Frank Jensens plads i Borgerrepræsentationen.

I kølvandet på krænkelsessager har Frank Jensen forladt både borgmesterposten og sin plads i Borgerrepræsentationen i København.

Det betyder, at socialdemokratiets gruppeformand Lars Weiss overtager borgmesterposten og partiets 1. suppleant Rune Dybvad permanent indtager en plads i Borgerrepræsentationen.

Det bekræfter Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune til Altinget. 

Rune Dybvad går dermed fra at være midlertidigt medlem af Teknik- og Miljøudvalget under Jakob Hougaards orlov til permanent at indtage den nu ledige plads i Borgerrepræsentationen som følge af Frank Jensens exit.

Rune Dybvad træder derfor nu permanent tilbage i den kendte kommunale politiske arena, hvor han tidligere har været borgerrepræsentant i perioden fra januar 2014 til december 2017.

I den periode var han blandt andet formand for Børn- og Ungeudvalget.

Han har desuden politisk erfaring fra sin nuværende post som politisk konsulent i 3F, som han forlader per 2. november til fordel for en ny stilling som politisk konsulent hos interesseorganisationen Synergi.

Han er uddannet cand.soc. i politik og administration fra Roskilde Universitet, hvor han også tidligere har siddet i bestyrelsen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal