Hanstholm Havn skifter ud i direktørsædet

Niels Clemmensen takker af som direktør for Hanstholm Havn. Ny midlertidig direktør bliver Nils Skeby.

Niels Clemensen
Niels Clemensen (55) Havnedirektør, Hanstholm Havn

Landets største producent af konsumfisk, det vil sige fisk til spisning, Hanstholm Havn, må nu sige farvel til sin direktør siden 2016, Niels Clemmensen.

Det oplyser havnen til Altinget.

"Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Niels Clemensens opsigelse. Han har været et stort aktiv for havnen, og der er ingen tvivl om, at han har en stor del af æren for den positive udvikling, havnen har gennemgået de seneste år," siger bestyrelsesformand Martin Vestergaard.

Den positive udvikling, han her refererer til, indebærer blandt andet en 600 millioner kroners havneudvidelse, flere nye haller, en plan om at gøre havnen CO2-neutral og en fiskeriforretning, der sidste år beløb sig til en omsætning på 1,1 milliarder kroner.

"Nu påbegyndes et nyt vækstspor, og jeg har efter modne overvejelser besluttet, at det er det rette tidspunkt for mig at prøve kræfter med andre opgaver," siger den afgående direktør.

I direktørsædet, som Niels Clemmensen forlader, sætter Nils Skeby - efter kommunalbestyrelsen i Thisted Kommunes endelige godkendelse - sig i stedet. Dog kun for en midlertidig periode.

Nils Skeby har gennem de sidste 15 år har arbejdet med udvikling af virksomheder og forretningsområder og har blandt andet været drivkraften bag etableringen af Taulov Dryport.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal