Helle Thorning er nyt bestyrelsesmedlem i dansk industrivirksomhed

Forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt er nyt bestyrelsesmedlem i den danske industrivirksomhed Carsoe, der producerer forarbejdningsprodukter til fødevareindustrien.

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt (52) Fhv. statsminister (S), partiformand & MF, fhv. MEP, bestyrelsesmedlem, fhv. adm. direktør, Save the Children International
Kristian Hundebøll
Kristian Hundebøll (53) Koncernchef, Dansk Landbrugs Grovvareselskab

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) har fået en ny bestyrelsespost i den danske industrivirksomhed Carsoe.

Det skriver Finans

Helle Thorning-Schmidt meddelte tilbage i januar, at hun efter tre år i spidsen for hjælpeorganisationen Red Barnet ønskede at fratræde posten for at hellige sig bestyrelsesarbejde. 

Det førte først til en bestyrelsespost i vindmøllegiganten Vestas og nu også danske Carsoe. 

"Hun kommer til at åbne døre for os og give helt andre vinkler på virksomheden, end traditionelle forretningsfolk bidrager med. Vi er i gang med at internationalisere virksomheden og lave opkøb. Der bliver hendes globale perspektiv vigtigt, og i udlandet betyder det også meget at have en type som hende med," siger administrerende direktør i Carsoe, Mikkel Klitgaard Jacobsen.

Carsoe er førende producent og distributør af udstyr til forarbejdning af fangst ombord på fiskefartøjer. Virksomheden blev grundlagt i Aalborg tilbage i 2013 og har siden da oplevet stor vækst.

Blandt bestyrelsesmedlemmerne i virksomheden er også DLG's koncernchef, Kristian Hundebøll.

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement