Jens Møller Nielsen direktør for aktionærforening

Dansk Aktionærforening har udnævnt Jens Møller Nielsen til ny direktør. Samtidig styrkes foreningens bestyrelse med to nye medlemmer.

Jens Møller Nielsen
Jens Møller Nielsen (43) Kommunikationschef, BEC, fhv. direktør, Dansk Aktionærforening
Jens Møller Nielsen, 37 år, indtager nu permanent direktørstolen i Dansk Aktionærforening efter en periode som konstitueret direktør for den landsdækkende medlemsorganisation.

Direktøren er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og BA i retorik fra Københavns Universitet. Han har været chefredaktør i Dansk Aktionærforening siden 2009, hvor han har udviklet og styrket magasinet Aktionæren og foreningens digitale medier.

Dansk Aktionærforenings repræsentantskab har endvidere valgt aktiechef Anne Charlotte Mark og underwriter Anders Nørskov til foreningens bestyrelse.

Desuden er økonomi- og administrationschef Anne-Mette Lysgaard udnævnt til foreningens souschef.

"Vi har et virkelig stærkt team, som har holdt dampen oppe og drevet foreningen videre også under en konstitueret ledelse. Derfor har vi kunnet tage os god tid til at overveje situationen, og undervejs er det blevet ganske tydeligt, at vores nye lederteam allerede var i huset," siger Niels Mengel, der er formand for Dansk Aktionærforenings bestyrelse, i en pressemeddelelse.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal