Justitia ansætter skatteekspert fra Skatteministeriet

Den juridiske tænketank Justitia har fra 1. december ansat Daniel Y. Bujandric som skatteprojektleder med fokus på retssikkerhed på skatteområdet.

Jacob Mchangama
Jacob Mchangama (41) Direktør, grundlægger, Justitia
Daniel Y. Bujandric
Daniel Y. Bujandric (39) Skatteprojektleder, Justitia, ekstern lektor, KU, SDU, underviser, CBS

Justitia har ansat Daniel Y. Bujandric som ny skatteprojektleder. Det skriver tænketanken i en pressemeddelelse.

Her vil han få ansvaret for at sætte fokus på nogle af de retssikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer på skattefeltet, blandt andet ved at undersøge skatteforvaltningens beføjelser og skatte- og afgiftslovgivningen. 

Målet er at styrke den politiske og samfundsmæssige prioritering af borgere og virksomheders retssikkerhed på skatteområdet.

Bujandric er uddannet jurist og kommer fra en stilling som specialkonsulent i Skatteministeriets departement. 

"Justitia spiller en vigtig rolle i den offentlige debat og er med til at skabe forandring og værdi på den retssikkerhedsmæssige dagsorden. Jeg ser derfor meget frem til at dykke ned i skatteområdet for at få skabt øget fokus på retssikkerheden. 

Et klart, forudsigeligt og stabilt skattesystem er nemlig en helt afgørende forudsætning for en velfungerende retsstat, ligesom det er fundamentet for vores velfærdssamfund. Skatteområdet er imidlertid komplekst og regeltungt, og det er derfor helt afgørende, at der er stort fokus på at styrke og forbedre retssikkerheden på dette område.

Jeg ser et stort potentiale for forbedringer og udvikling af retssikkerheden på skatteområdet og vil gå til opgaven med opsmøgede ærmer,” siger Daniel Y. Bujandric.

Bujandric er ekstern lektor på både SDU, KU og CBS, hvor han underviser i henholdsvis forvaltningsret, forfatningsret, skatteret og momsret. 

Justitia blev stiftet 1. august 2014 af Jacob Mchangama.

becker@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv kommunal gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement