Justitsministerens særlige rådgiver er udpeget

Michael Baunsgaard Schreiber er blevet ansat af Justitsministeriet som særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup.

Nick Hækkerup
Nick Hækkerup (52) Justitsminister (S), MF (S)
Michael Baunsgaard Schreiber
Michael Baunsgaard Schreiber (44) Særlig rådgiver, Justitsministeriet, fhv. direktør, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune

Efter fire og et halvt år som fagdirektør for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune begynder Michael Baunsgaard Schreiber nu som særlig rådgiver for justitsminister Nick Hækkerup (S).

Det skriver Justitsministeriet i en pressemeddelelse.

"Michael har haft en karriere, der har givet ham en stor indsigt i mange forskellige dele af det danske samfund. Han kommer med stor faglig ballast og har en politisk forståelse som få. Derfor glæder jeg mig meget til samarbejdet med Michael i Justitsministeriet omkring den vigtige opgave at sikre danskernes tryghed," udtaler Nick Hækkerup i pressemeddelelsen.

43-årige Michael Baunsgaard Schreiber har tidligere også været chef for Overborgmesterens Sekretariat i Københavns Kommune, chefanalytiker i fagforeningen Dansk Metal samt rådgiver og konsulent for Socialdemokratiets ledelse.

Michael Baunsgaard Schreiber er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han tiltræder stillingen som særlig rådgiver i Justitsministeriet snarest muligt.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal