Kommunikationsdirektør i Finans Danmark bliver vært på TV-Avisen

Nina Munch-Perrin vender tilbage til DR som vært på TV-Avisen. Hun stopper dermed som kommunikationsdirektør hos interesseorganisationen Finans Danmark.

Nina Munch-Perrin
Nina Munch-Perrin (44) Vært, TV Avisen, fhv. kommunikationsdirektør, Finans Danmark

Den 43-årige journalist Nina Munch-Perrin kommer tilbage til DR som vært på TV-Avisen. Det skriver DR Nyheder.

Nina Munch-Perrin har tidligere arbejdet som erhvervskorrespondent i DR i perioden 2012 til 2015. Et job, hun forlod til fordel for interesseorganisationen Finans Danmark.

Klogere, skarpere og mere ydmyg
Den tidligere kommunikationsdirektør forklarer, at hun har følt sig kaldet tilbage til arbejdet som journalist.

”Formidling af nyheder til hele Danmark har måske aldrig været vigtigere. Så selvfølgelig skulle jeg sige ja til opgaven. Jeg var journalist i 17 år, og så har jeg tilbragt små tre år i den finansielle sektor. Det har kun gjort mig klogere, skarpere og mere ydmyg. Egenskaber, jeg også synes er vigtige for en god nyhedsvært, og jeg ser frem til at blive del af det dygtige TV-Avisen-team,” siger Nina Munch-Perrin til DR.

Som ny vært på de sene TV-aviser klokken 19.55 og 21.30 får Nina Much-Perrin god brug for den erfaring og faglige indsigt, hun har fra sin dækning af erhvervsstof igennem årene. Hun har både dækket området for Jyllands-Posten, Dagbladet Børsen og TV 2 Finans, hvor hun også var vært.

Når hun til december igen vil tone frem på skærmen, vil hun i øvrigt gå i sin mors fodspor. I perioden 1986-1990 sad moren, journalist Lone Zilstorff, som vært på TV-Avisen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal