Kronprins Frederiks ledelsescenter hyrer ny vicecenterleder fra Vive

Mads Leth Jakobsen tiltræder som vicecenterleder i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse. Han kommer fra en stilling som analyse- og forskningschef i Vive.

Mads Leth Felsager Jakobsen
Mads Leth Felsager Jakobsen (43) Kommende vicecenterleder, Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse (fra 1/4-2021), afgående analyse- og forskningschef, Vive
Lotte Bøgh Andersen
Lotte Bøgh Andersen (47) Centerleder, Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, professor, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, medlem, Ledelseskommissionen

Fra 1. april 2021 er Mads Leth Jakobsen ny vicecenterleder i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse.

Det fremgår af et opslag på centrets Linkedin-profil. 

Han erstatter Christian Bøtcher Jacobsen på posten, der i november fik ny funktion som professor i sundhedsledelse, men som fortsat indgår i centerledelsen med ansvar for ledelse på sundhedsområdet.

Mads Leth Jakobsen vender tilbage fra orlov, hvor han har været analyse- og forskningschef i Vive. Hans særlige ansvarsområde i centerledelsen bliver forskningsunderstøttelse.

"Mads har en meget stærk profil både forskningsmæssigt og via sin egen ledelseserfaring. Det kommer til at betyde endnu mere relevant forskning til de offentlige ledere - for eksempel om betydningen af unødigt bureaukrati. Det vil give os en markant bedre forståelse for samspillet mellem styring og ledelse," lyder det fra centerleder Lotte Bøgh Andersen. 

Mads Leth Jakobsen er forsker inden for uddannelses- og sundhedsområdet, hvor han særligt har undersøgt betydningen af ledelsesmæssig troværdighed og ledelse af datainformerede forbedringsprocesser. 

Han er tidligere uddannelsesansvarlig for den Fleksible Master i Offentlig Ledelse og chef for Vive-afdelingen Styring og Ledelse.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal