Landbrug & Fødevarer henter public affairs-chef fra Venstre

Landbrug & Fødevarer ansætter Andreas Aagaard Bach Mortensen som chef for public affairs. 

Andreas Bach Mortensen
Andreas Bach Mortensen (31) Souschef, Center for Kommunikation og Politik, Venstre
Martin Gregers Arnoldus
Martin Gregers Arnoldus (39) Kommende souschef, Dansk Folkeparti, chef for Public Affairs, Landbrug & Fødevarer, fhv. kommunikationskonsulent, Dansk Blindesamfund, fhv. politisk konsulent, Dansk Folkeparti,
Anne Lawaetz Arhnung
Anne Lawaetz Arhnung (50) Adm. direktør, Landbrug & Fødevarer, fhv. direktør, SEGES

30-årige Andreas Aagaard Bach Mortensen bliver ny chef for Public Affairs i Landbrug & Fødevarer.

Det skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Andreas Aagaard Bach Mortensen kommer netop fra en stilling i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg.

Her har han været ansat i fire år, først som politisk konsulent og senest som leder af den politisk-økonomiske afdeling.

"Vi er rigtigt glade for, at Andreas har valgt at springe fra Christiansborg og til Axelborg, hvor han nu skal stå i spidsen for vores public affairs-afdeling. Vi er sikre på, at vi har fundet en chef, som både er stærk analytisk og har et godt og stærkt netværk i det politiske miljø," siger administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer Anne Lawaetz Arhnung i pressemeddelelsen.  

Andreas Aagaard Bach Mortensen afløser Martin Gregers Arnoldus, som Dansk Folkeparti har ansat som ny souschef i sit sekretariat på Christiansborg fra 1. marts.

Andreas Aagaard Bach Mortensen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har desuden en kandidatgrad fra London School of Economics. Han tiltræder i sin nye stilling 1. april.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal