Løkkes eks-rådgiver får direktørpost i Vækstfonden

Jacob Bruun Christensen bliver direktør for Strategi og Partnerskaber i Vækstfonden. 

Jacob Bruun Christensen
Jacob Bruun Christensen (40) Direktør for strategi og partnerskaber, Vækstfonden

Vækstfonden har ansat Jacob Bruun som direktør for Strategi og Partnerskaber.

Det skriver fonden i en pressemeddelelse. 

Jacob Bruun medbringer erfaring fra Statsministeriet, hvor han var særlig rådgiver under Lars Løkke Rasmussen (V). I fremtiden skal Jacob Bruun udvikle og accelerere Vækstfondens strategiske arbejde i samspil med direktion, bestyrelse og samarbejdspartnere i ind- og udland. 

"Vi er meget glade for at kunne byde Jacob velkommen ombord i Vækstfonden, hvor han indtager en central rolle i fondens videre udvikling og positionering," udtaler Rolf Kjærgaard, direktør i Vækstfonden, og fortsætter:

"Vækstfonden har en unik, men også kompleks position i spændingsfeltet mellem politik, erhvervsliv og kapitalmarkeder, og vi er sikre på, at Jacob med sit brede strategiske overblik, sin stærke ledelseserfaring og ikke mindst dybe indsigt i politiske beslutningsprocesser kan spille en central rolle i at løfte Vækstfonden til næste niveau." 

Vækstfondens formål er at tilbyde risikovillig kapital til danske virksomheder. Fonden bidrager til cirka 800 virksomheder om året. 

"Vækstfonden er sat i verden for at hjælpe danske iværksættere og vækstvirksomheder med at udvikle sig - til gavn for virksomhederne, men jo i sidste ende også til gavn for Danmark. Det er i mine øjne et fantastisk formål med at gå på arbejde, og derfor glæder jeg mig rigtigt meget til at komme i gang sammen med mine nye kollegaer," siger Jacob Bruun om sin nye arbejdsplads. Han fortsætter:

"Samtidig kombinerer Vækstfonden solide finansielle muskler med et helt grundlæggende samfundsperspektiv, hvilket er ret enestående. Det giver mulighed for at gøre en positiv forskel, uanset om det handler om bæredygtighed, teknologisk transformation eller ønske om jobskabelse og udvikling i hele landet."

Jacob Bruun tiltræder stillingen 1. november 2019. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal