Badar Shah stopper i borgerrepræsentationen, hvor han i 2017 blev valgt ind for Alternativet med over 2000 personlige stemmer. Samtidigt melder han sig ind som menigt medlem i Enhedslisten. 

Det oplyser han i en pressemeddelelse. 

"Igennem årene har jeg måttet indse, at mine og Alternativets politiske prioriteter er for forskellige. Mine politiske holdninger er bedre repræsenteret i Enhedslisten," siger Badar Shah.

Badar Shah vælger ikke at beholde sit mandat i repræsentationen af etiske årsager:

"Jeg kunne godt beholde pladsen. Men ét er, hvad loven siger, noget andet er etik. Og så er Enhedslisten faktisk det eneste parti, der ikke modtager mandater fra andre partier. Hvilket kun forstærker min tro på, at i Enhedslisten er ny politisk kultur ikke bare noget man siger, det er noget man gør," udtaler Badar Shah. 

Badar Shah håber på forståelse fra de borgere, der har afgivet sin stemme til ham ved kommunalvalget i 2017. 

"Jeg håber, at alle, der har stemt på mig, forstår at jeg ikke stopper mit politiske arbejde, blot fordi jeg trækker mig fra Borgerrepræsentationen. Jeg har forsøgt at bidrage så meget, jeg kan, til at København bliver en bedre by for os alle sammen. Og det arbejde fortsætter uden for rådhusets mure," forsikrer Badar Shah. 

Omtalte personer

Badar Shah

Fhv. borgerrepræsentant (Alt), Københavns Kommune
Cand.jur. (Københavns Uni.)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser