Michael Leth Jess stopper i Danmarks Naturfredningsforening

Vicedirektør i Danmarks Naturfredningsforening Michael Leth Jess fratræder sin stilling per 1. september.

Michael Leth Jess
Michael Leth Jess (58) Fhv. vicedirektør, Natur og plan, Danmarks Naturfredningsforening
Lars Midtiby
Lars Midtiby (42) Direktør, Danmarks Naturfredningsforening, fhv. partisekretær (S)

Når Lars Midtiby starter som direktør i Danmarks Naturfredningsforening 1. september, skal han ud og finde en ny vicedirektør.

Den nuværende vicedirektør, Michael Leth Jess, der har været ansat i DN i næsten 25 år, har nemlig valgt at fratræde sin stilling for at lade den nye ledergruppe starte fra bunden.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Som begrundelse for sin fratrædelse skriver Michael Leth Jess, at han grundet sin mangeårige erfaring i organisationen ikke vil kunne undgå "at indtage den utaknemmelige rolle som den, der altid træder på bremsen".

"DN får en ny direktør per 1. september, og den opgave, jeg har påtaget mig siden nytår med at bevare en vis kontinuitet i ledelsen, er dermed løst. Jeg har indgået i fem til seks ledergruppekonstellationer og ved, at det kræver 100 procent engagement, hver gang noget nyt skal bygges op. En ny ledergruppe skal have lov til at eksperimentere frit," lyder det fra Michael Leth Jess.

I løbet af sine næsten 25 år har han været afdelingschef, natur- og plandirektør og gennem de sidste to år vicedirektør, men søger nu nye græsgange inden for det grønne område.

"Jeg vil bruge min faglighed og mine erfaringer til at være en del af det grønne momentum i andre sammenhænge og kommer naturligvis til at savne de fantastiske medarbejdere og frivillige i Danmarks vigtigste grønne organisation," siger Michael Leth Jess.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal