Mikkel Ballegaard ny KU-formand

Mikkel Ballegaard Pedersen blev søndag valgt som landsformand for Konservativ Ungdom. Han afløser Kristoffer Beck, der har siddet i formandsstolen siden marts 2012.

Mikkel Ballegaard Pedersen
Mikkel Ballegaard Pedersen (28) Video Journalist, Lundbeck, fhv. landsformand, Konservativ Ungdom
Mikkel Ballegaard Pedersen har siden 2008 været medlem af KU's landsorganisation, og har det seneste år været næstformand.

"Jeg går ydmygt til opgaven, og vil knokle i det kommende år for KU. Jeg vil gå forrest i kampen for, at hele KU og alle medlemmer er med til at sætte en konservativ dagsorden og gøre Danmark mere konservativt," skriver han på sin Facebook-profil og fortsætter:

"Jeg glæder mig til samarbejdet med alle KU'ere, som vil gøre en indsats for vores elskede organisation. Der er utroligt mange, jeg skylder en tak. I særdeleshed vil jeg sige tak til min forgænger på posten, Kristoffer Beck. Han har ydet en fænomenal indsats for KU, og det bliver en stor opgave at leve op til den standard han har sat som landsformand."

Mikkel Ballegaard er født i 1991. Han læser historie med sidefag i arabisk og islamstudie ved Aarhus Universitet. Han forventer at afslutte sin uddannelse med en kandidatgrad i kommunikation og journalistik.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal