Minister udpeger nye bestyrelsesmedlemmer til Innovationsfonden

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget fire nye bestyrelsesmedlemmer og genudpeget et medlem til Innovationsfondens bestyrelse.

Anne-Marie Engel
Anne-Marie Engel (58) Senior programme manager, Novo Nordisk Fonden
Mette Glavind
Mette Glavind Direktør, Teknologisk Institut
Mads Andersen
Mads Andersen (51) Gruppeformand, 3F's Industrigruppe, formand for Industriens Pension, næstformand, CO-Industri

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget fire nye bestyrelsesmedlemmer til Innovationsfondens bestyrelse, som skal styrke fondens evne til at medvirke til den grønne omstilling.

De nyudnævnte medlemmer er direktør i Teknologisk Institut Mette Glavind, gruppeformand i 3F’s industrigruppe Mads Andersen, rådgiver og Visiting Executive ved Harvard Business School Christian H. M. Ketels samt medejer og bestyrelsesmedlem i Plus Pack Camilla Haustrup Hermansen. Desuden har ministeren genudpeget Anne-Marie Engel, der er forskningschef i Novo Nordisk Fonden, som bestyrelsesmedlem i fonden.

Medlemmerne i bestyrelsen udpeges for en periode på indtil tre år med mulighed for genudpegning på op til seks år samlet.

Danmarks Innovationsfond uddeler hvert år midler til at udvikle viden og teknologi, der skal styrke forskning og innovative løsninger.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal