Mogens Jensen får særlig rådgiver

Søren Andersen er ny særlig rådgiver for minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling og minister for nordisk samarbejde, Mogens Jensen. Han kommer fra en stilling som pressechef hos Landbrug & Fødevarer.

Mogens Jensen
Mogens Jensen (57) Næstformand, MF (S), fhv. minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde
Søren Andersen
Søren Andersen (36) Kommunikations- og pressechef, Danske Spil (fra 20/1-2021)

35-årige Søren Andersen er ansat som særlig rådgiver for Mogens Jensen, ministeren for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Søren Andersen kommer senest fra en stilling som pressechef hos Landbrug & Fødevarer, som han har bestridt siden vinteren 2017.

Og det har han gjort godt, påpeger direktør i Landbrug & Fødevarer, Morten Høyer, over for Landbrugsavisen

"Det er et stort tab for L&F, at Søren Andersen forlader vores organisation. Søren har gennem de sidste toethalvt år været en vigtig brik i arbejdet med at sikre, at L&F indtog en mere skarp og markant rolle i den offentlige debat og over for medierne", siger han.

Tidligere på året kom Søren Andersen da også på Berlingske Business' liste over årets 100 unge talenter, hvor kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier i et interview med avisen satte nogle ord på Søren Andersens særlige evner.

"Søren har en ualmindelig stor forståelse for presse, journalistik og politik i ét. Hans evne til at navigere i et svært mediebillede, hvor den her organisation ofte er under pres, og til at forudse ting er virkelig stærk," udtalte Christian Hüttemeier.

Før Søren Andersen i 2016 kom til Landbrug & Fødevarer som pressekonsulent, har han blandt andet været presserådgiver for MEP Christel Schaldemose (S) og journalist på DR.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2007.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal