Forsvarsminister tildeler Securitas ny pris

Sikkerhedsvirksomheden Securitas er den første til at modtage prisen Årets Veteranvirksomhed, der blev overrakt af forsvarsminister Trine Bramsen (S).

Trine Bramsen
Trine Bramsen (38) Forsvarsminister (S), MF (S)

Securitas har gjort sig fortjent til prisen på grund af virksomsomhedens ekstraordinære indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

Sådan lyder begrundelsen i en pressemeddelelse fra Forsvarsministeret

Det er første gang, at prisen bliver uddelt, og det er ifølge ministeriet ikke uden grund, at det netop er Securitas, der er den første til at modtage prisen.

Sikkerhedsvirksomheden bliver fremhævet som inspiration og rollemodel for andre virksomheder til at se potentialet i veteraner og formå at bruge deres styrker i virksomheden. 

”Med prisen sætter vi fokus på en arbejdsplads, som har formået at bruge veteranernes spidskompetencer til gavn for virksomheden – og med respekt for den enkelte veteran,” siger Trine Bramsen.

Den målrettede indsats og virksomhedskultur betyder, at Securitas i dag har ansat 50 veteraner, der både rummer ressourcestærke veteraner og veteraner, som har behov for ekstra støtte.

Formålet med den nystiftede pris er at anerkende virksomheder, offentlige arbejdsgivere og frivillige organisationer, der fremmer rekruttering og fastholdelse af veteraner på arbejdsmarkedet.

LÆS MERE: Minister vil belønne veteranindsats

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal