Ny talsperson tager ordet for LGBT+ Ungdom

Nicolaj Laue Juhl vil som LGBT+ Ungdoms nye politiske talsperson sætte særligt fokus på at gøre det danske skolesystem til verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem.

Nicolaj Laue Juhl
Nicolaj Laue Juhl Politisk ansvarlig, LGBT+ Ungdom, fhv. talsperson, Ungdomsbureauet

Den politiske, rådgivende og sociale forening for unge under 25 år, hvis seksualitet og/eller køn bryder med normen har fået et nyt talerør i form af Nicolaj Laue Juhl.

Det oplyser LGBT+ Ungdom i en pressemeddelelse.

Den 22-årige Nicolaj Laue Juhl bliver dermed foreningens ansigt ud ad til efter, at han de seneste år har kæmpet for LGBTQ+ rettigheder med særligt fokus på mobning, diskrimination og manglende accept.

Sidste år fik han blandt andet 55 politiske anbefalinger til et politisk udspil fra LGBT+ Ungdom, der fokuserer på at løse udfordringerne i skolesystemet og dermed skabe et mere inkluderende Danmark for børn og unge LGBTQ+ personer.

"Nu har vi endelig fået politikernes øjne på udfordringen. Det momentum vil vi nu bruge til at skabe verdens mest inkluderende og mangfoldige skolesystem,” udtaler Nicolaj Laue Juhl i pressemeddelelsen.

Foreningens nye politiske talsperson kerneopgave bliver derfor først og fremmest at følge op på udspillet og kæmpe for at forbedre trivslen og vilkårene for LGBTQ+ elever i det danske skolesystem.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal