Ny udviklingsdirektør skal nytænke Slagelse Kommune

Mette Aagaard er navnet på Slagelse Kommunes nye udviklingsdirektør. Hun har tidligere haft direktørstillinger i nogle af Danmarks toneangivende virksomheder.

Mette Aagaard
Mette Aagaard (56) Udviklingsdirektør, Slagelse Kommune, stifter, Twin
Frank E. Andersen
Frank E. Andersen (61) Kommunaldirektør, Slagelse, fhv. kommunaldirektør, Gentofte

Slagelse Kommune har ansat Mette Aagaard som ny udviklingsdirektør.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Det er ikke små opgaver, der venter på Mette Aagaards nye skrivebord. Hun skal blandt andet være med til at nytænke kommunen, siger kommunaldirektør Frank E. Andersen.

"Slagelse Kommune ser et behov og har et ønske om at lave kommune på en ny måde. Presset på velfærdsydelser er stort både i Slagelse og hele landet, derfor må vi søge nye veje," siger Frank E. Andersen i pressemeddelelsen.

Den udfordring glæder Mette Aagaard sig til at give sig i kast med.

"Der findes ikke mange – hvis nogen – arbejdspladser i Danmark, der har sat sig selv så vigtigt og ambitiøst et mål: At ville finde nye veje til at sikre, at medarbejderne trives, motiveres af at gå på arbejde og netop derfor kan give borgerne den bedste service. (...) Det er både fagligt og personligt meget meningsfuldt for mig at få muligheden for at bidrage til, at det lykkes," siger Mette Aagaard i pressemeddelelsen.

Mette Aagaard har tidligere været HR-direktør i Bjarke Ingels Group og Novo Nordisk. Hun tiltræder i Slagelse Kommune 1. oktober.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal