Nyt lederhold skal udvikle Danmarks Naturfredningsforening 

Tre nye afdelingschefer i Danmarks Naturfredningsforening skal udvikle den politiske strategi og fremme den grønne dagsorden.

Louise Puck Hansen
Louise Puck Hansen (46) Redaktionschef, DR Unge
Luise Sanderhoff Østerlund
Luise Sanderhoff Østerlund Administrationschef, Danmarks Naturfredningsforening
Mikkel Havelund
Mikkel Havelund (40) Organisationschef, Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening har ansat et nyt chefhold med kræfter fra DR, Spejderkorpset og kommunikationsverdenen.

Den nye grønne top besættes nu af Louise Puck som ny kommunikationschef, Mikkel Havelund som ny organisationschef og Luise Sanderhoff Østerlund som ny administrationschef.

Det skriver Danmarks Naturfredningsforening i en pressemeddelelse. 

De tre nye afdelingschefer skal styrke den strategiske retning på den grønne bevægelse, lyder det fra foreningens nye direktør Lars Midtby, der trådte til første september. 

"Vi står allerede stærkt – men i fremtiden skal vi være endnu bedre til at sætte markante dagsordner, søge politisk indflydelse og mobilisere danskerne i den grønne sag. Derfor er jeg meget glad for, at vi nu har sat et kompetent og erfarent lederhold til at drive den strategiske udvikling, så vi kan realisere vores meget store ambitioner på naturens og klimaets vegne," udtaler direktøren i pressemeddelelsen. 

 

De nye grønne afdelingsledere

Louise Puck forlader sin stilling som chef i DR Nyheder med ansvar for DRs ungesatsning for at indtage chefstolen i kommunikationsafdelingen. Hun medbringer erfaring fra blandt andet at have været redaktionschef på Radioavisen, P1 Morgen, DR2's nyhedsflader og ledende redaktør på Deadline.

Den nye afdelingschef for organisation og frivillighed Mikkel Havelund kommer fra en stilling som driftsdirektør i kommunikationsbureauet Advice med ansvar for HR, organisationsudvikling og projektmetoder.

Luise Sanderhoff Østerlund har tidligere erfaring fra sin stilling som administrationschef i Spejdernes Administrationsfællesskab og konstitueret generalsekretær i Det Danske Spejderkorps. Nu indtager hun rollen som ny administrationschef i foreningen og overtager ansvaret for økonomistyring og HR samt fundraising, medlemshvervning og forretningsudvikling.  

De tre nye afdelingschefer og den nye direktør skal dermed i fælleskab udvikle og lede Danmarks største grønne forening med 130.000 medlemmer, flere tusind frivillige og foreningens sekretariat.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal