Sass Larsens permanente afløser er fundet

Flemming Møller Mortensen (S), der indtil nu har vikarieret for Henrik Sass Larsen som statsrevisor, fortsætter på posten. 

Henrik Sass Larsen
Henrik Sass Larsen (53) Adm. direktør, DVCA
Flemming Møller Mortensen
Flemming Møller Mortensen (56) MF (S)

Henrik Sass Larsen (S) meddelte 4. september, at han var klar til at vende tilbage til Christiansborg. Han skal dog ikke tilbage til posten som statsrevisor, da Flemming Møller Mortensen (S) nu har overtaget permanent efter at have vikarieret i Henrik Sass Larsens sygemeldte periode. 

Det bekræfter Socialdemokratiet. 

Henrik Sass Larsen trådte tilbage fra politik i juni på grund af sygdom. Det skete, kort efter han blev genvalgt til Folketinget. Nu har han meddelt, at han vender tilbage til Christiansborg for at beskæftige sig med Socialdemokratiets historiske virke. 

I den indeværende periode har Flemming Møller Mortensen overtaget posten som gruppeformand og som stedfortrædende statsrevisor. Flemming Møller Mortensen fortsætter på posten, til trods for Sass Larsens tilbagevenden.

Oprindeligt var Dan Jørgensen udpeget til Henrik Sass Larsens stedfortræder i Statsrevisionen, men grundet hans nye rolle som klima-, energi- og forsyningsminister udpegede partiet Flemming Møller Mortensen i stedet.

Stillingen som statsrevisor er normeret til en halvtidsstilling, og lønnen udgør cirka 300.000 kroner om året.

Tilbage til navnenyt »

Prøv arbejdsmarked gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement