Pia Allerslev er ny landsformand for CP Danmark

CP Danmark har valgt Københavns tidligere Venstre-borgmester som ny landsformand for CP Danmark. Pia Allerslev overtager posten fra Lone Møller.

Pia Allerslev
Pia Allerslev (48) Landsformand, CP Danmark, partner, Sincera, formand, Fonden Cph Stage, fhv. børne- og ungdomsborgmester (V), Københavns Kommune
Lone Møller
Lone Møller (71) Fhv. MF (S) og byrådsmedlem, Gribskov, næstformand, Helsefonden, fhv. formand for CP Danmark,

Den handicappolitiske interesseorganisation CP Danmark, der arbejder for at forbedre forholdene for mennesker med cerebral parese, har på sit landsmøde valgt Pia Allerslev som ny landsformand. 

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse lørdag. 

Den tidligere Venstre-politiker, der har en fortid som kultur- og fritidsborgmester samt børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune, overtager landsformandsposten fra Lone Møller, der efter ti år har besluttet at gå på pension.

Da ingen andre kandiderede til posten, kunne Pia Allerslev overtage stafetten uden kampvalg.

"Jeg brænder for mindre organisationer, der sjældent får den store opmærksomhed. CP Danmark er en organisation med dedikerede frivillige og mange medlemmer, som fortjener den største opmærksomhed," siger Pia Allerslev.

Hun er overbevist om, at hun kan bidrage til at udvikle den landsdækkende organisation, der er stiftet i 1950 og som i dag har 4500 medlemmer. 

"Grundlæggende handler det om at gøre en forskel for mennesker med cerebral parese og støtte foreningen i den spændende udvikling, som min forgænger har sat i gang, og det vil jeg meget gerne stå i spidsen for," siger hun.

Pia Allerslev forlod i 2017 dansk politik.

Hun arbejder i dag som fundraiser i Børneulykkesfonden, og hun er partner i kommunikationsbureauet Sincera. Hertil er hun formand for en række bestyrelser, heriblandt GirlTalk og Uppercut Danseteater. 

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal