PKA skal snart se sig om efter en ny direktør

I april 2020 træder Peter Damgaard Jensen tilbage fra posten som administrerende direktør i pensionskassen PKA.

Peter Damgaard Jensen
Peter Damgaard Jensen (66) Afgående adm. direktør, PKA, bestyrelsesformand, IIGCC, kommissær, Global Commission on Adaptation

I april 2020 har administrerende direktør i pensionskassen PKA Peter Damgaard Jensen siddet 19 år på posten. Men det bliver heller ikke til mere end det for den på det tidspunkt 66-årige direktør. 

Han har nemlig valgt, at det samtidig skal være tidspunktet for sit otium. 

”Jeg har været meget glad for at stå i spidsen for PKA i så mange år, og jeg er stolt af det, vi har opnået. PKA er i dag i en stærk position, hvor vi skaber stor værdi for medlemmerne samtidig med, at vi gør en positiv forskel for vores omgivelser gennem vores investeringer,” siger Peter Damgaard Jensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Af samme grund har jeg vurderet, at det er det rette tidspunkt at lægge en plan for, hvornår jeg skal give opgaven videre".

Bestyrelsesformand i PKA Stephanie Lose forstår den afgående direktørs beslutning.

”Peter har været helt central i den positive udvikling, PKA har gennemgået. Han har stået i spidsen for et PKA, der i dag står stærkere end nogensinde både, når det kommer til antal medlemmer, værdiskabelse og ansvarlighed. Jeg sætter derfor pris på den gode dialog, vi har haft om beslutningen, samt at Peter har valgt at fortsætte frem til april næste år, så vi har god tid til at finde den helt rigtige afløser,” siger Stephanie Lose i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen i PKA A/S vil nu sætte gang i en proces, der skal lede til ansættelsen af Peter Damgaard Jensens afløser.

 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal