Politiken henter ny debatredaktør fra Finans

Magnus Barsøe er ny debatredaktør på Politiken. Han kommer fra en lignende stilling på erhvervsmediet Finans.

Magnus Barsøe
Magnus Barsøe Kommende debatredaktør, Politiken (1. december), debatredaktør, Finans, medlem, JP/Politikens Hus

Fra 1. december er Magnus Barsøe ny debatredaktør på Politiken.

Det skriver MediaWatch.

Magnus Barsøe kommer fra en stilling som debatredaktør på det digitale erhvervsmedie Finans, hvor han har været de sidste fem år. 

I sin nye stilling skal Magnus Barsøe blandt andet være med til at styrke Politikens stemme i den erhvervsøkonomiske debat. 

"Vi tror på, at Magnus Barsøe kan meget mere end det, han allerede har vist på et højt niveau hos Finans. Det betyder også, at vi kan få styrket vores position på økonomidebatten, som jeg synes er enormt vigtig i øjeblikket, og hvor vi gerne vil have en tyngde, også i lederkollegiet," siger opinionsredaktør på Politiken, Mads Zacho Teglskov.

Magnus Barsøe har tidligere været ansat som journalist hos det internationale medie Financial Times. I 2019 blev han medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i JP/Politikens Hus.

Magnus Barsøe ser frem til at starte på en af Danmarks største aviser. 

"Jeg har været fem år på Finans, og når man er debatjournalist og brænder for debatstoffet, er Politiken noget af det største, man kan komme til," siger Magnus Barsøe.

Magnus Barsøe er uddannet cand.merc. fra CBS. Han har yderligere en master i international journalistik fra City University of London.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal