Politiken henter ny kommerciel direktør internt

Astrid Jørgensen er ny kommerciel direktør på Politiken. Hun kommer fra en stilling som salgs- og marketingschef samme sted.  

Astrid Jørgensen
Astrid Jørgensen (38) Kommerciel direktør, Politiken
Christian Jensen
Christian Jensen (47) Ansv. chefredaktør, Politiken

Astrid Jørgensen skal fremover stå i spidsen for mediehuset Politikens abonnements- og annonceforretning. 

Det oplyser JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse

Astrid Jørgensen er et kendt ansigt på Politiken, hvor hun siden 2017 haft ansvaret for avisens samlede abonnementssalg og marketingaktiviteter.

Christian Jensen, ansvarshavende chefredaktør på Politiken, fortæller, at hun spillede en afgørende rolle i sin tidligere stilling. 

"Astrid Jørgensen har spillet en helt central rolle i at skabe den succes med indholdssalg, Politiken oplever. Vi glæder os til at se hende tage det fulde kommercielle ansvar. Hun har de rette faglige og ledelsesmæssige kompetencer til at bringe Politiken til nye niveauer i udviklingen," siger Christian Jensen.  

Astrid Jørgensen har desuden tidligere været digital chef for Politiken. Før det bestred hun stillingen som porteføljemanager hos Bonnier Publications.

Hun er uddannet cand.mag. i kommunikation og medier fra Aalborg Universitet.  

Astrid Jørgensen overtager posten fra Natasha Brandt, der 1. juni tiltrådte stillingen som administrerende direktør for internetboghandelen Saxo. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement