Politisk direktør i Økologisk Landsforening får international hæder

Økologisk Landsforenings politiske direktør, Paul Holmbeck, er blevet tildelt en hæderspris for sin indsats for at fremme og udvikle økologi.   

Paul Holmbeck
Paul Holmbeck (58) Politisk direktør, Økologisk Landsforening, fhv. direktør, Økologisk Landsforening

Den politiske direktør i Økologisk Landsforening blev onsdag hædret for sin indsats for at udvikle og fremme økologi. Det skete på økologi-messen Nordic Organic Food Fair i Malmø. 

Paul Holmbeck blev ved messen tildelt prisen ’Organic Outstanding Achievement Award 2018’ for sin centrale position i kampen for at fremme økologipolitik i Danmark, for at vidensdele sine erfaringer i andre lande og for at positionere Økologisk Landsforening som drivkraft for udvikling af økologisk landbrug. 

Selv er Paul Holmbeck glad for prisen, som han dedikerer til hele Økologisk Landsforening.

"Der er tale om en anerkendelse for resultater, der bygger på den energi, kreativitet og samspil, som vi har i vores forening mellem vores folkevalgte, medlemmer og ansatte, de ansatte imellem og med vores tætte samarbejde med så mange partnere i markedet og organisationslivet. Økologi er en stor samarbejds- og motivationsindsats. Det er en ære at arbejde og bane vej politisk og markedsmæssigt for vores økologer og for mere og bedre økologi,” siger han. 

ravnborg@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement