Politisk direktør stopper i Økologisk Landsforening efter 25 år

Efter 25 år i Økologisk Landsforening stopper politisk direktør Paul Holmbeck.

Paul Holmbeck
Paul Holmbeck (58) Politisk direktør, Økologisk Landsforening, fhv. direktør, Økologisk Landsforening

Paul Holmbeck siger farvel til Økologisk Landsforening efter 25 år. Han har sidste arbejdsdag som politisk direktør 27. februar.

Det oplyser foreningens administrerende direktør, Helle Borup Friberg, i en mail til blandt andre Altinget.

Paul Holmbeck har siden 2017 været politisk direktør i foreningen, som han inden da havde været direktør for i knap 18 år, og han har dermed været i front for foreningens politiske, markeds- og organisatoriske indsats.

Han ser med glæde tilbage på sin tid i foreningen og fremhæver særligt, at Ø-mærket er gået fra 0 til 98 procents kendskab, at det økologiske areal er gået fra 17.000 ha til næsten 300.000, og det økologiske salg i Danmark er blevet verdens højeste. 

"Efter 25 år med godt momentum i økologien og med et nyt stærkt lederteam for foreningen er det på tide at indlede mit næste kapitel, som uden tvivl også vil have fokus på arbejdet med bæredygtig omstilling," siger Paul Holmbeck i mailen.

Paul Holmbeck fortæller desuden, at han nu træder ind i et par internationale bestyrelser, ligesom han vil fortsætte med at at rådgive og arbejde politisk og kommunikationsmæssigt.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal