Politisk rådgiver i Venstre stopper efter otte år

Andreas Thyrring stopper som chef for Venstres Center for Kommunikation og Politik. Han har været politisk konsulent for Venstre i sammenlagt otte år.

Andreas Thyrring
Andreas Thyrring (34) Fhv. leder, Center for Kommunikation & Politik , Venstre
Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen (46) Formand for Venstre, gruppeformand, MF

Venstre mister sin chef for partiets Center for Kommunikation og Politik.

Andreas Thyrring har netop valgt at skifte tjenesten i Venstre ud med en stilling som seniorrådgiver hos Ulveman & Børsting.

Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Efter otte år som politisk konsulent i partiet Venstre har Andreas Thyrring valgt at skifte job.

Han indtræder fra starten af marts i en stilling som seniorrådgiver og medlem af ledelsen hos public affairs- og kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

Thyrring har i Venstre været en del af ledelsen, hvor han har fungeret som en af de nærmeste rådgivere for Lars Løkke Rasmussen og Jakob Ellemann-Jensen.

”Venstre skylder Andreas en kæmpe tak for det enorme arbejde, han har udført gennem otte år. Andreas er fremragende til at eksekvere og få ting ud over rampen. Han er en overordentlig kompetent rådgiver og leder, der har opbygget en stor erfaring, som vi også kommer til at savne,” udtaler formand Jakob Ellemann-Jensen i pressemeddelelsen.

Otte år i Venstres tjeneste
Thyrring kom til partiet Venstre i april 2012, hvor han startede som politisk konsulent i det center, han nu er chef for.

Fra 2015 til 2018 var han særlig rådgiver for daværende energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt.

I juni 2018 blev han ansat som chef for partiets Center for Kommunikation og Politik.

I Venstre har han også været en del af den kreds, der lagde strategien for partiets kampagner til folketingsvalget og europaparlamentsvalget i 2019.

”Jeg er utrolig taknemmelig for mine otte år som rådgiver for Venstre på Christiansborg og i regering. Det har været et kæmpe privilegium at arbejde sammen med og rådgive nogle af de ypperste folk i dansk politik,” udtaler Thyrring i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Timingen er rigtig til at tage hul på det næste kapitel, hvor jeg vil bruge mine kompetencer med politik, strategisk kommunikation og ledelse i det private erhvervsliv og fortsætte min udvikling.”

I forbindelse med Thyrrings fratrædelse har Venstre konstitueret pressechef Søren Olufsen som chef for Venstres Center for Kommunikation og Politik.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal