Radikale Venstre styrker presseteam

Radikale Venstre styrker sit presseteam på Christiansborg. Asbjørn Lindsø bliver ny pressechef, og Pernille Damborg er ny presserådgiver.

Asbjørn Lindsø
Asbjørn Lindsø (36) Kommende pressechef, Radikale Venstre (21/10)

På baggrund af et succesfuldt folketingsvalg, hvor partiet fordoblede sit mandattal, har Radikale Venstre nu valgt at styrke partiets presseteam. Asbjørn Lindsø bliver ny pressechef, og Pernille Damborg bliver ny presserådgiver.

Det oplyser Radikale til Altinget.

Den nye pressechef Asbjørn Lindsø kommer fra et job som teamleder for kommunikation og presse hos Julemærkefonden. Tidligere har han gennem flere år været kommunikationschef i Plastindustrien hos Dansk Industri. Asbjørn Lindsø tiltræder posten som pressechef 21. oktober.                       

Pernille Damborg, som skal være partiets presserådgiver, kommer fra et job som journalist hos TV 2 Øst. Hun har tidligere arbejdet hos TV 2. Pernille Damborg tiltrådte posten som presserådgiver 1. oktober.

Som et led i presseteamets udvidelse er tidligere rådgiver og pressechef Eva Tingkær blevet udpeget til souschef i det radikale sekretariat på Christiansborg, hvor hun får ansvar for politik og presse.

”Med en tungere rolle i en ny parlamentarisk situation har vi brug for gode kræfter til at kunne omsætte radikal politik til en ny retning for Danmark. Asbjørn har solid erfaring og en kombination af gode ledelsesevner og en sikker næse for politik og presse. Vi glæder os over også at kunne udvide med Pernille og give den radikale sag flere muskler med hendes mangeårige tv-erfaring,” siger Eva Tingkær til Altinget.

Asbjørn Lindsø og Pernille Damborg slutter sig dermed til et presseteam, der består af presserådgiver Karoline Graulund Nøhr, pressepraktikant Signe Sepstrup Andreassen og Christian Bendix, som startede 1. oktober som ny presserådgiver for de radikale medlemmer af Europa-Parlamentet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement