Radikale Venstres sekretariat er klar med ny souschef

Pressechef og personlig rådgiver Eva Tingkær i Radikale Venstre er udnævnt som ny souschef med ansvar for politik og presse hos Radikale Venstre.

 

Eva Tingkær
Eva Tingkær (41) Souschef, Radikale Venstres sekretariat
Morten Østergaard
Morten Østergaard (43) Politisk leder (R), MF

Eva Tingkær har siden 1. september 2018 været pressechef og personlig rådgiver for Radikale Venstres partileder, Morten Østergaard. Nu skal hun i stedet være souschef hos Radikale Venstres sekretariat. 

Det skriver partiet i en pressemeddelelse. 

41-årige Eva Tingkær har tidligere i karrieren blandt andet været kommunikations- og public affairs-direktør i Dansk Energi, hvor hun også tidligere har været både kommunikationschef og pressechef. Hun er uddannet cand.public. i mellemøststudier fra Syddansk Universitet i 2007.

Eva Tingkær får i sit nye job som souschef ansvar for politik og presse hos Radikale Venstre.

"Vi er i en ny parlamentarisk situation, hvor vi har behov for at styrke vores samlede indsats for at gøre valgets håb til handling. Vi er glade for, at Eva vil stå i spidsen for vores politik og presseteam. Hun kan løfte strategisk, har altid det større mål for øje og går motiverende til værks," udtaler politisk leder i Radikale Venstre, Morten Østergaard, ifølge pressemeddelelsen.

tolboell@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv forskning gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement