Radio4 ansætter ny programchef

Rikke Hedman er blevet ansat som programchef på Danmarks nye radiokanal, Radio4. Hun har tidligere været udviklingsdirektør i DR og kommunikationschef for VejleMuseerne.

Anne-Marie Dohm
Anne-Marie Dohm (53) Administrerende direktør & ansvarshavende chefredaktør, Radio4
Rikke Hedman
Rikke Hedman (50) Programchef, Radio4, fhv. kommunikations- og formidlingschef, VejleMuseerne

1. september tiltræder Rikke Hedman som programchef på Radio4.

Det skriver radiokanalen, der til november erstatter Radio24syv på FM4, i en pressemeddelelse.

Rikke Hedman har senest været kommunikations- og formidlingschef for VejleMuseerne, men har også begået sig som redaktionschef og udviklingsdirektør på DR. Her har hun blandt andet været med til at skabe programmerne 'Bonderøven', 'Nak og Æd' og 'Bertelsen på Caminoen'.

"Hun er ikke bange for at gå i nye og uventede retninger, og så har hun samtidig en kolossal erfaring med at skabe brede formater, som danskerne tager til sig," lyder det fra Radio4's administrerende direktør, Anne-Marie Dohm, i pressemeddelelsen.

1. november går Radio4 i luften som Danmarks nye public service-radiokanal. Rikke Hedman glæder sig til at give sig i kast med de udfordringer, der følger med opstarten af en helt ny radiokanal.

"Opgaven på Radio4 oser af både udfordringer og en stærk samarbejdsånd – både internt og i høj grad sammen med danskerne. Det glæder jeg mig til at fyre op under," siger Rikke Hedman.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal