Reimer Bo ny publicist-formand efter Per Mikael Jensen

Den tidligere tv-vært, kommunikationsrådgiver Reimer Bo Christensen, afløser administrerende direktør Per Mikael Jensen som formand for Den Danske Publicistklub. Anja Bo og Nynne Bjerre Christensen er nye i bestyrelsen.

Reimer Bo Christensen
Reimer Bo Christensen (68) Formand for Publicistklubben, selvstændig kommunikationsrådgiver
Per Mikael Jensen
Per Mikael Jensen (56) Koncernchef, adm. chefredaktør Altinget & Mandag Morgen

Han blev valgt uden modkandidat ved Publicistklubbens velbesøgte generalforsamling i dag i Ubbes Vinhandel ved Christiansborg.

68-årige Reimer Bo Christensen er født i Thisted og uddannet journalist på den hedengangne socialdemokratiske avis Bornholmeren. Han tog ordet, takket for valget og sagde til de omkring 60 fremmødte medlemmers morskab:

"Da jeg ved, I allerede har spurgt seks-syv andre, er jeg ikke så imponeret over at blive valgt. Men det skal nok blive godt. Især med så mange nye friske kræfter."

Reimer Bo Christensen er kendt i en bred offentlighed fra sin tid som vært på blandt andet TV-avisen. I dag arbejder han som journalist, medie- og ledelsesrådgiver, foredragsholder, ordstyrer og forfatter i sin egen virksomhed.

Nyvalgt til bestyrelsen blev bl.a. tv-værterne Anja Bo, Mette Vibe Utzon og Nynne Bjerre Christensen. Den består desuden af Andreas Kraul, Karl Kühlmann Selliken, Anders-Peter Mathiasen og Palle Weis med Louise Stigsgaard og Peter Christensen som suppleanter. 

Den Danske Publicistklub er en forening, som holder månedlige møder med aktuelle personer om aktuelle emner. Publicistklubben optager personer med journalistik og kommunikation som erhverv.

Publicistklubben holder dagen efter hvert folketingsvalg en partilederrunde, hvilket også ventes at ske i år. 

red@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement