Rektor ved Journalisthøjskolen stopper

Jens Otto Kjær Hansen stopper som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole efter 11 år i stillingen. 

Jens Otto Kjær Hansen
Jens Otto Kjær Hansen (66) fhv. rektor, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Fra 1. februar skal Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) have ny rektor, da den nuværende rektor, Jens Otto Kjær Hansen, stopper. Det skriver Journalisten.

Jens Otto Kjær Hansens årmålskontrakt udløber, og han har ikke tænkt sig at genansøge. Dette begrunder han over for Journalisten med, at han tror, "det vil være fornuftigt, at der kommer yngre kræfter til”. 

Jens Otto Kjær Hansen blev ansat som rektor i 2011 og har dermed været længstsiddende øverste leder for uddannelsesinstitutionen siden fusionen mellem Danmarks Journalisthøjskole og Den Grafiske Højskole i 2008. Skolen under ét har netop fejret sit 75 års jubilæum.

I sin tid som rektor har Jens Otto Kjær Hansen desuden været med til at opstarte kommunikationslinjen, og han peger på netop udvidelse af uddannelsesudbud som en oplagt idé for sin efterkommer. 

Jens Otto Kjær Hansen går ikke på pension, men ønsker at fortsætte som skribent, bestyrelsesmedlem og konsulent. DMJX, hvis formand er chefredaktør Lisbeth Knudsen, Mandag Morgen, har igangsat søgningen efter en ny rektor. 

molbech@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement