Rigspolitiet indgår fast strategisk partnerskab med global it-selskab

Rigspolitiet styrker sin digitale udvikling inden for softwaretest og kvalitetssikring med et fast strategisk samarbejde med den globale it-konsulent og testpartner Capgemini Danmark.

Den danske afdeling af det franske multinationale selskab Capgemini skal i fremtiden være Rigspolitiets faste testpartner af alle slags it-løsninger og lander dermed sin sin tredje store aftale med den offentlige sektor i Danmark.

Det oplyser Capgemini i en pressemeddelelse. 

Rigspolitiet har tidligere benyttet sig af testekspertise fra flere leverandører på projektbasis, men nu bliver det globale it-selskab Capgemini politiets faste og eneste testpartner med en rammeaftale, der løber 2+1+1 år.

Capgemini er dermed blevet valgt blandt syv mulige leverandører, der har haft indgivet tilbud på Rigspolitiets udbud om en rammeaftale.

Selskabet er anset som førende global leverandør af rådgivning, teknologiservices og digital transformation med over 50 års erfaring med industrispecifik ekspertise og testydelser til virksomheder og offentlige institutioner herunder politiet. 

Den nye aftale cementerer Capgeminis position i den digitale udvikling af Danmarks offentlige sektor.

Aftalen bliver nemlig Capgemini trejde offentlige aftale i Danmark siden august, hvor selskabet indgik faste rammeaftaler med Skatteministeriet og Staten og Kommunernes Indkøbsservice, SKI.

Capgeminis 300 ansatte i Danmark skal dermed fra nu af fast styrke de tre offentlige instanser med test- og kvalitetssikring af digitale løsninger. 

På globalt plan udbyder Capgemini derudover sin ekspertise med 270.000 medarbejdere i 50 lande.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal