Sampension foretager større organisationsændring

En række udnævnelser og ansættelser følger i kølvandet på organisationsændringen, når Mads Smith Hansen planmæssigt 1. april tiltræder som ny driftsdirektør for Sampension.

Mads Smith Hansen
Mads Smith Hansen (51) Driftsdirektør, Sampension
Hasse Jørgensen
Hasse Jørgensen (57) Adm. direktør, Sampension

Der er en større ændring af Sampensions organisation på vej.

Når Mads Smith Hansen tiltræder som Sampensions nye driftsdirektør og bliver en del af direktionen sammen med adm. direktør Hasse Jørgensen, sker det samtidig med en række en række udnævnelser og ansættelser.

Det skriver pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Med virkning fra 1. april træder Sampensions nye organisationsstruktur i kraft med følgende ændringer:

  • Mads Smith Hansen tiltræder som COO, Chief Operating Officer, og medlem af direktionen i Sampension. Han kommer til Sampension fra Norli Pension, hvor han har været adm. direktør siden februar 2019. Fra 2016-19 var han koncerndirektør i ATP med ansvar for pension, risikostyring og compliance, og før det arbejdede han ni år i Sampension - de sidste seks år som økonomidirektør. Han er uddannet cand.scient. i matematik og statistik fra Københavns Universitet.

  • Marie-Claire Reffs er udnævnt til chef for forretningsområdet Finans under Aktuariatet i Sampension. Hun er cand.act. fra Københavns Universitet og har været ansat som aktuar i Sampension i fire et halvt år. Hun har flere års erfaring som leder og har tidligere blandt andet været ansvarshavende aktuar i Skandia efterfulgt af 12 år som ansvarshavende aktuar i Juristernes og Økonomernes Pensionskasse.

  • Pernille Vastrup er udnævnt til økonomidirektør i Sampension og medlem af Sampensions ledelsesgruppe. Her har hun været ansat i knap to år og har hidtil varetaget opgaven som chef for risikostyring. Hun er cand.scient. i økonomi og statistik fra Aarhus Universitet og kom til Sampension efter mere end 15 år i Nykredit, senest som underdirektør.   

  • Morten Lund Madsen er udnævnt til IT-direktør i Sampension, hvor han i fire år har varetaget opgaven som økonomidirektør. Her har han, udover at have haft ansvar for områder som økonomi, regnskab, risikostyring og compliance, også stået i spidsen for it-drift, sikkerhed og arkitektur. Han har også været ansvarlig for etablering af den digtiale enhed, som har udviklet Sampensions nye app. Han er kandidat i matematik fra Københavns Universitet, og før sin tid i Sampension har han blandt andet arbejdet godt otte år i PKA, senest som finansdirektør, og inden det godt ni år i Danske Bank i forskellige ledelsesroller inden for IT og risikostyring.

  • Christian Due er udnævnt til direktør med ansvar for Sampensions direktionssekretariat, som blandt andet håndterer alle bestyrelserne i administrationsfællesskabet, ekstern interessevaretagelse, overordnet strategiudvikling og -opfølgning og koncernjura. Han er cand.polit. fra Københavns Universitet og har været ansat i Sampension siden 2013. Før det har han blandt andet arbejdet i Danmarks Nationalbank, Den Europæiske Centralbank, FIH Erhvervsbank og hos PFA.

  • Tina Philipson er tiltrådt som chef for fondsadministrationen i Sampension. Hun er uddannet cand.merc.mat. fra CBS og har før sin tid i Sampension arbejdet knap 13 år i Danske Bank, herunder ti år i Danske Capital, senest som head of projects & onboarding.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal