Samuelsens tidligere rådgiver bliver kommunikationsdirektør i Arla

Niels Thulesen Dahl, Anders Samuelsens tidligere særlige rådgiver, bliver ny kommunikationsdirektør i Arla Danmark.

Niels Th. Dahl
Niels Th. Dahl (42) Kommunikationsdirektør, Arla Danmark (fra 1/1-2020), fhv. særlig rådgiver for udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), fhv. pressechef for LA og Venstre

Niels Thulesen Dahl bliver ny kommunikationsdirektør i Arla Danmark.

Det oplyser mejerigiganten i en pressemeddelelse.

Arlas nye kommunikationsdirektør har senest været særlig rådgiver for tidligere udenrigsminister og partileder for Liberal Alliance Anders Samuelsen. Før det var han pressechef i Liberal Alliance og Venstre, hvor han også har stået i spidsen for deres Center for Kommunikation og Politik.

Han har tidligere beskæftiget sig med fødevarepolitik som redaktør af Altinget Fødevarer i årene 2006-2008.

Det nye arbejde som Arlas kommunikationsdirektør bliver 'at drive og udvikle Arlas relationer og omdømme hos forbrugere, politiske interessenter og ikke mindst Arlas danske andelshavere'.

Niels Thulesen Dahls nye chef bliver senior vice president for Corporate Communications i Arla Foods Nick Hindle, som ser frem til at nyde godt af især Dahls Christiansborg-kendskab:

"Niels’ store viden og erfaring fra sit virke i den politiske arena gør ham til en skarp og dygtig kommunikatør og leder, og vi ser frem til hans bidrag til at forme Arlas strategiske kommunikation."

Niels Thulesen Dahl tiltræder ved årsskiftet og overtager stillingen fra Kasper Ibsen Beck, som har fået en anden stilling i koncernen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv forskning gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement