Simon Kollerup udpeger ny formand for Creative Danmark

Mette Kynne Frandsen, der til daglig er administrerende direktør i Henning Larsen Group, er blevet udpeget som ny formand for Creative Danmark af erhvervsminister Simon Kollerup (S).

Mette Kynne Frandsen
Mette Kynne Frandsen (60) Formand, Creative Danmark, adm. direktør, partner, Henning Larsen Architects
Simon Kollerup
Simon Kollerup (34) Erhvervsminister, MF (S)

Creative Danmark har fået ny formand.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har udpeget Mette Kynne Frandsen til posten. Hun er til daglig administrerende direktør i Henning Larsen Group.

Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Creative Danmark, der er et offentligt-privat konsortium, blev i december 2019 stiftet af blandt andre Dansk Industri og Erhvervsministeriet. Et konsortium, der blev dannet på baggrund af Vækstplanen for kreative erhverv.

Nu skal Mette Kynne Frandsen stå i spidsen for konsortiets sigte, hvor hun i samarbejde med en række andre aktører skal forsøge at øge de kreative erhvervs internationale eksponering. En udfordring, hun ser frem til:

”De kreative erhverv i Danmark dækker over et enormt kompetencefelt, hvor innovation, kvalitet, æstetik og funktion går hånd i hånd. De kreative erhverv arbejder i høj grad med at skabe oplevelser og bæredygtige løsninger for mennesker. Det er der stor efterspørgsel på og behov for ude i verden,” udtaler hun i meddelelsen og fortsætter:

” Jeg ser især frem til de gode synergier og samarbejdet på tværs af de kreative erhverv, da jeg mener, at vi sammen kan spille hinanden stærkere og finde nye veje til internationale eksporteventyr.”

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal