S i Vesthimmerland skal finde en ny borgmesterkandidat

Palle Jensen (S) stopper som byrådsmedlem i Vesthimmerlands Kommune, når valgperioden udløber.

Palle Jensen
Palle Jensen Byrådsmedlem (S), Vesthimmerlands Kommune

28 år som byrådsmedlem og senere socialdemokratisk borgmesterkandidat i Vesthimmerlands Kommune er rigeligt til at have gjort sin borgerpligt.

Det erkender Palle Jensen (S) og sætter over for Nordjyske slutdato for sin tid i lokalpolitik.

"Man bruger mange timer om ugen på byrådspolitik, og når man samtidig også skal passe sit almindelige job, ser jeg frem til at bruge min fritid på andet end lokalpolitik," siger han til avisen og uddyber, at slutdatoen mere præcist bliver kommunalvalgdagen i 2021.

Formand for Socialdemokratiet i Vesthimmerland Herdis Brix siger om partifællen Palle Jensen:

"Der er ingen tvivl om, at både vi og Vesthimmerlands kommune kommer til at savne en dygtig og yderst kompetent politiker. Palle har, uanset om det var i partiet eller i det kommunalpolitiske arbejde, altid sat en ære i at have det politiske håndværk i orden."

Der står ikke en ny socialdemokratisk borgmesterkandidat, som kan udfordre den siddende borgmester, Per Bach Laursen (V), klar i kulissen. Derfor skal partiets medlemmer nu i gang med at vælge.

"Vi vil denne gang, som situationen ser ud, indlede denne proces tidligere end de andre år, således vi kan være godt forberedt til det kommende kommunalvalg i 2021," siger Herdis Brix.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal